Logga in

Namnskyltar

Instruktion för namnskyltar vid dörrar och postfack

Vi vill gärna att trappuppgångarna ser enhetliga ut. Föreningen står för namnskyltar och man bör därför inte sätta upp egna.

Vid lägenhetsdörrarna

Namnskyltarna vid lägenhetsdörrarna består av föreningens tresiffriga lägenhetsnummer följt av efternamn. De ska sitta på tidningsvaggan. Om remsan har två efternamn och är för lång kan ni klippa av den och placera det högra namnet under. Här är ett par exempel:

Vid postfacken

Namnskyltarna på postfacken sitter under plasthöljet. Man öppnar och kan lossa höljet inifrån. Placera namnet eller namnen såhär:

Dessutom vill brevbärarna också ha namnen inuti postfacken (längst fram på botten av facket). Om de har mycket post så öppnar de nämligen hela fronten och delar ut posten, då är det bra att alla namn syns. Gör såhär:

Reklam - Nej tack

Flertalet postfack har skyltar som tackar nej till reklam och gratistidningar. Placera dem under namnskylten (se andra bilden under rubriken "Vid postfacken").

Behöver du namnskyltar?

Om du inte fått namnskylt eller behöver uppdatera de befintliga ska du kontakta info@brfydal.se. Ange lägenhetsnummer, vilket eller vilka efternamn som skall stå på skylten samt om du vill ha "Reklam - Nej tack".

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.