Logga in

Festlokal

Disponering av festlokalen

Festlokalen (skyddsrummet) uthyres av föreningen till bostadsrättsinnehavare i föreningen för 150 kronor per dygn. Hyran förs upp på kvartalsavin. Hyresmannen erlägger en depositionsavgift på 200 kronor när nyckel till rummet hämtas. Depositionsavgiften återlämnas när nyckeln återlämnas och inventering skett. Om depositionsavgiften inte räcker till för att täcka saknade artiklar i inventarieförteckningen, förs resterande belopp över på närmaste avgiftsavi (hyra för lägenheten).

Lokalen disponeras från kl 12.00 till kl 12.00 dagen därpå om inte annat överenskommes särskilt.

Skyddsrummet är avsett och har utrustning för högst 24 personer och lokalen skall vara utrymd senast klockan 00.30.

Rökning är helt förbjuden i skyddsrummet och hela övriga källaren, samt trapphus. Tänk på att inte lämna ytter- och källardörrar olåsta.

Ingen föreningen tillhörig egendom som porslin, glas, möbler etc får lämna lokalen.

Går något sönder eller är försvunnet efter uthyrningen ersättes detta enligt prislista i inventarieförteckningen. Finns det inte upptaget i förteckningen ersättes för den verkliga kostnad som uppstår för föreningen.

Det åligger den som hyrt lokalen att diska, torka ur kyl & frys, tömma sopor, våttorka golv, bänkar etc. efter användandet och att återställa allt på anvisade platser i skåp, lådor osv. Sker ej detta erlägges en extra avgift.

Det städmaterial som inte finns tillgängligt i Skyddsrummet hämtas från Bastun, Mangel eller Torkrum och återställes efter användandet.

Läs noggrant igenom anvisningarna för diskmaskin, spis etc.

Nyckel till Skyddsrummet återlämnas senast klockan 14.00 dagen efter användandet.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.